Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Τιλκής Αλευράς

Αρδευτικά Συστήματα

Διεύθυνση

Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή 25, Διαβατά, Θεσσαλονίκη 57008 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2310781657

Φαξ

2310780557

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η εταιρεία ΤΙΛΚΗΣ – Ε. ΑΛΕΥΡΑΣ Ο.Ε. δραστηριοποιείται εμπορικά στον χώρο των γεωργικών εφαρμογών για τον ερασιτέχνη και τον επαγγελματία από το 1981, με αντικείμενο τον κήπο, το θερμοκήπιο, την άρδευση και τη συσκευασία αγροτικών προϊόντων και συναφών ειδών.
Τα κύρια χαρακτηριστικά της εταιρείας μας είναι η εμπειρία μας στον χώρο, η τεχνογνωσία στο είδος και η συνεχής αναζήτηση επάνω στη νέα τεχνολογία.
Η μακροχρόνια συνεργασία μας με αξιόλογους εμπορικούς και κατασκευαστικούς οίκους, μας επιτρέπει να έχουμε ποιότητα υλικών σε ανταγωνιστικές τιμές.


Τιλκής Αλευράς - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Τιλκής Αλευράς βρισκεται στη διεύθυνση Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή 25 Διαβατά, Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Αρδευτικά Συστήματα. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2310781657.

Tags

αρδευτικά συστήματα Διαβατά, πλαστικά είδη Διαβατά, γεωργικά εργαλεία Διαβατά, γεωργικά μηχανήματα Διαβατά, εξοπλισμός γεωργικών εφοδίων Διαβατά, είδη συσκευασίας Διαβατά, είδη εστίασης Διαβατά, αποθήκη πλαστικών Διαβατά, αναλώσιμα horeca Διαβατά, είδη ποτίσματος Διαβατά, χάρτινα ποτήρια Διαβατά, κουτιά πακέτου Διαβατά, χαρτοσακούλες Διαβατά, σκεύη pet Διαβατά, είδη μιας χρήσεως Διαβατά, φελιζόλ Διαβατά, καθαριστικά Διαβατά, απολυμαντικά Διαβατά, χαρτικά Διαβατά, συστήματα τεχνητής βροχής Διαβατά, Θεσσαλονίκη

Βίντεο

Social Media