Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Το Κελάρι Του Κώστα

Κάβα Ποτών

Διεύθυνση

Κωνσταντίνου Υδραίου 56, Ρόδος, Δωδεκάνησα 85133 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2241075765, 2241086838

Πληροφορίες

Το Κελάρι του Κώστα είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που εξυπηρετεί την αγορά της Ρόδου για περισσότερα από 25 χρόνια. Βρίσκεται στην οδό Κωνσταντίνου Υδραίου 56, και σας προσφέρει μεγάλη ποικιλία αλκοολούχων ποτών αλλά και των διάφορων συνοδευτικών. Για τους επιχειρηματίες του νησιού, το κελάρι του Κώστα αποτελεί one-stop-service, αφού μπορεί να καλύψει τις ανάγκες τους τόσο στα αλκοολούχα ποτά, όσο και στους χυμούς, τα αναψυκτικά, τους ξηρούς καρπούς, ακόμα και στα ποτήρια, με προϊόντα υψηλής ποιότητας και σε καλές τιμές! Για τους καταναλωτές, η οικογένεια Κώστα έχει δημιουργήσει έναν εξεζητημένο κατάλογο ποτών, κρασιών και άλλων ειδών, οποίος μάλιστα περιέχει και αποκλειστικότητες.


Το Κελάρι Του Κώστα - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Το Κελάρι Του Κώστα βρισκεται στη διεύθυνση Κωνσταντίνου Υδραίου 56 Ρόδος, Δωδεκάνησα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Κάβα Ποτών. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2241075765.

Tags

κάβα ποτών Ρόδος, χονδρική πώληση ποτών Ρόδος, λιανική πώληση ποτών Ρόδος, αναψυκτικά Ρόδος, ποτά Ρόδος, κρασιά Ρόδος, μπύρες Ρόδος, αποστολή καλαθιών Ρόδος

Βίντεο

Social Media