Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

TRAVELOG Vacation Services

Διαχείριση Κτιρίων

Διεύθυνση

Κανδιάνου Ρώμα και Γαρζώνη 3, Ζάκυνθος, Ζάκυνθος 29100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2695026654, 6988235555

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Είμαστε μια ομάδα φίλων και παθιασμένων επαγγελματιών που παρέχουμε υπηρεσίες στον Τουρισμό και την Ψυχαγωγία από τις αρχές της δεκαετίας του ’90.

Εμπνεόμαστε από την αιώνια κληρονομιά της Ελλάδας, τα υπέροχα τοπία, το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού, τη γνήσια φιλοξενία των ανθρώπων της.

Η τελευταία καρποφορία της συνεχούς προσπάθειάς μας είναι η διαδικτυακή πύλη Travelog που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους ταξιδιώτες και τους επισκέπτες ό,τι χρειάζονται, με στόχο τις πιο εκπληκτικές στιγμές διακοπών στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Ελπίζουμε ότι οι προσδοκίες μας και το νέο μας όραμα θα αγκαλιαστούν από τον κόσμο. Από την πλευρά μας υποσχόμαστε να κρατάμε τα μάτια μας καρφωμένα στον μοναδικό στόχο που είχαμε πάντα:

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ ΤΕΛΕΙΟ !


TRAVELOG Vacation Services - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, TRAVELOG Vacation Services βρισκεται στη διεύθυνση Κανδιάνου Ρώμα και Γαρζώνη 3 Ζάκυνθος, Ζάκυνθος και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Διαχείριση Κτιρίων. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2695026654.

Tags

διαχείριση τουριστικών καταλυμάτων Ζάκυνθος, τουριστικές υπηρεσίες Ζάκυνθος, τουριστικά καταλύματα Ζάκυνθος, ενοικιάσεις βίλας Ζάκυνθος, ενοικιάσεις Loft Ζάκυνθος, ενοικιάσεις αυτοκινήτων Ζάκυνθος, ενοικιάσεις σκάφων Ζάκυνθος, ενοικιάσεις Minivan Ζάκυνθος, κρουαζιέρες Ζάκυνθος, διακοπές Ζάκυνθος, Ζάκυνθος

Βίντεο

Social Media