Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Tsagas Foods

Πρώτες Ύλες και Είδη Ζαχαροπλαστικής

Διεύθυνση

Αγίου Ιωάννη 12, Ευκαρπία, Θεσσαλονίκη 56429 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2310686274

Φαξ

2310681383

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η εταιρία Τσάγκας Γεώργιος ξεκίνησε το 1991, τα πρώτα της βήματα στο χώρο της εμπορίας Α΄υλών ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας, στην περιοχή της Ν.Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης όπου εξακολουθεί και εδρεύει. Το προσωπικό που απασχολούσε αποτελούνταν μόλις απο 3 άτομα τα οποία αναλάμβαναν τη μεταφορά εμπορευμάτων σε κοντινούς Νομούς (Θεσσαλονίκης , Χαλκιδικής , Πέλλας , Ημαθίας κ.α). Το 2000 μετακόμισε σε νέες ιδιόκτητες και σύγχρονα εξοπλισμένες εγκαταστάσεις έκτασης 2000τμ .

Η εταιρία αναπτύχθηκε σιγά σιγά σε μία από τις πλέον κυρίαρχες εμπορικές επιχειρήσεις του είδους της έχοντας όμως τη καινοτομία αλλά και τη μοναδικότητα της απεριόριστης ποικιλίας όχι μόνο σε Ά Υλες αλλά και σε λοιπά είδη όσον αφορά τη συσκευασία τη διακόσμηση αλλά και τη παρασκευή γλυκισμάτων ( μικροεργαλεία ).

Ακόμη αξίζει να αναφέρουμε και να επισημάνουμε πως η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη με Διαχείριση Συστήματος HACCP, όσον αφορά την αποθήκευση, διατήρηση και διάθεση των υλικών μας. Επίσης, όλα τα υλικά μας προέρχονται απο πιστοποιημένες εταιρίες που ακολουθούν αυστηρώς ελεγχόμενο τρόπο παραγωγής και παρασκευής προϊόντων, και συνοδεύουν αυτά τα υλικά με τα σχετικά πιστοποιητικά αναλύσεων και προδιαγραφών.


Tsagas Foods - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Tsagas Foods βρισκεται στη διεύθυνση Αγίου Ιωάννη 12 Ευκαρπία, Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Πρώτες Ύλες και Είδη Ζαχαροπλαστικής. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2310686274.

Tags

πρώτες ύλες αρτοποιίας Ευκαρπία, πρώτες ύλες παγωτού Ευκαρπία, διακοσμητικά τούρτας Ευκαρπία, είδη συσκευασίας Ευκαρπία, εμπόριο υλών ζαχαροπλαστικής Ευκαρπία, εμπόριο αρτοποιίας Ευκαρπία, Θεσσαλονίκη

Βίντεο

Social Media