Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Tsanas Travel

Γραφεία Τουρισμού

Διεύθυνση

Αχαρνών 220, Αθήνα, Αττική 11252 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2108621402, 6983429578, 6930925748

Φαξ

2111151211

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Το TsanasTravel αναγνωρίζεται ως ένας από τα καλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία στη χώρα. Το μυστικό της επιτυχίας μας είναι η ακλόνητη δέσμευση να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε κάθε έναν από τους πελάτες μας. Από την ίδρυση μας, έχουμε εξελιχθεί σε μια από τις καλύτερες εταιρείες διαχείρισης ταξιδιών στον κόσμο. Το μυστικό πίσω από την επιτυχία μας είναι η δέσμευσή μας για την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών και η επένδυσή μας στην καινοτόμο τεχνολογία για να βρούμε το χαμηλότερο κόστος και να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Για να επιτευχθεί αυτή η δέσμευσή μας, να παρέχουμε τις καλύτερες ταξιδιωτικές υπηρεσίες στους πελάτες μας, χρησιμοποιούμε την εμπειρία μας και το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες διαθέσιμες υπηρεσίες σε διαφορετικούς προορισμούς για να προσεγγίσουμε τους πελάτες μας. Επιπλέον, έχουμε κάνει μια ιδιαίτερη επένδυση στις καινοτόμες τεχνολογίες που μας βοηθούν να παρέχουμε εγκαίρως, με ασφάλεια, και να βρούμε τις καλύτερες τιμές σε κάθε θέση, δραστηριότητα και προϊόν.


Tsanas Travel - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Tsanas Travel βρισκεται στη διεύθυνση Αχαρνών 220 Αθήνα, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Γραφεία Τουρισμού. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2108621402.

Tags

οικονομικές εκδρομές Αθήνα, ενοικιάσεις λεωφορείων Αθήνα, γραφείο τουρισμού Αθήνα, ταξίδια Αθήνα, σχολικές εκδρομές Αθήνα, θαλάσσια μπάνια Αθήνα

Βίντεο

Social Media