Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Τσίνας

Κάβα Ποτών

Διεύθυνση

Γεωργίου Κονδύλη 63, Τρίκαλα, Τρίκαλα 42100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2432072083, 2431074351

Φαξ

2431074151

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Τα κρασιά που διαθέτουμε παράγονται από δική μας πρώτη ύλη από το χωριό Ριζά στα Μετέωρα και του όρους Κόζιακα και εμφιαλώνονται με σκοπό τη δική σας τέρψη. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ποικιλία κρασιών και ποτών που μπορείτε να εφοδιαστείτε για τους αγαπημένους σας καθώς και για την κάβα σας. Επίσης θα βρείτε ως πρόταση δώρου συνθέσεις ποτών σε καλάθια.


Τσίνας - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Τσίνας βρισκεται στη διεύθυνση Γεωργίου Κονδύλη 63 Τρίκαλα, Τρίκαλα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Κάβα Ποτών. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2432072083.

Tags

κάβα ποτών Τρίκαλα, εμπόριο ποτών Τρίκαλα, πρατήριο ποτών Τρίκαλα, delicatessen Τρίκαλα, οινοπνευματώδη Τρίκαλα, καλάθια δώρων Τρίκαλα, χονδρική πώληση κρασιών Τρίκαλα, λιανική πώληση ποτών Τρίκαλα, ξηροί καρποί Τρίκαλα, σοκολάτες Τρίκαλα, πούρα Τρίκαλα, cava Trikala, kava Trikala

Βίντεο

Social Media