Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Τσόγιας ΑΕ

Εξοπλισμός Ξενοδοχείων

Διεύθυνση

2ο χλμ. Μουδανιών Θεσσαλονίκης, Νέα Μουδανιά, Χαλκιδική 63200 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2373022173, 2373024885

Φαξ

2373025622

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η εταιρία μας , με αναπτυξιακή πορεία απο το 1992 , κατέχει σημαντική θέση στον τομέα της αγοράς στην Ελλάδα. Επενδύοντας σε ανθρώπινο δυναμικό ,εγκαταστάσεις και υψηλή τεχνολογία , έχει καταφέρει στα χρόνια της δραστηριότητα της να αποτελεί έναν απο τους βασικούς προμηθευτές της Ελληνικής αγοράς .

Η δυναμική μας πορεία βασίστηκε στην διατήρηση της ιδανικής σχέσης ποιότητας - τιμής , στην εμπειρία μας , στην συνεχή εκπαίδευση μας , καθώς και την ανάπτυξη μίας αμοιβαίος σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Επισκεφθείτε το e shop μας: https://www.tsogiasonline.gr/


Τσόγιας ΑΕ - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Τσόγιας ΑΕ βρισκεται στη διεύθυνση 2ο χλμ. Μουδανιών Θεσσαλονίκης Νέα Μουδανιά, Χαλκιδική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Εξοπλισμός Ξενοδοχείων. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2373022173.

Tags

εξοπλισμός ξενοδοχείων Νέα Μουδανιά, επαγγελματικός εξοπλισμός Νέα Μουδανιά, εξοπλισμός μαζικής εστίασης Νέα Μουδανιά επιτραπέζια Νέα Μουδανιά, διακοσμητικά Νέα Μουδανιά, μηχανήματα Νέα Μουδανιά, Χαλκιδική

Βίντεο

Social Media