Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Turbonave

Επεξεργασία Μετάλλων
Επισκευές & Κατασκευές Πλοίων
Ναυτικές Εργασίες
Επισκευή Τουρμπίνας
Μηχανουργεία

Διεύθυνση

Λεωφόρος Δημοκρατίας 62, Πέραμα, Αττική 18863 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2104020222 / 2104415122 /

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η εταιρεία TURBONAVE LTD ιδρύθηκε το 1992, με την π. επωνυμία TURBOMECHANIKI LTD και αναπτύχθηκε ως κορυφαία εταιρεία παροχής ανταλλακτικών στροβιλοσυμπιεστών και στροβιλοσυμπιεστών στην ελληνική αγορά. Δημιουργός της εταιρείας ήταν ο Μπαλής Μανώλης που εργάστηκε ως επόπτης μηχανικός και τεχνικός διευθυντής για περισσότερα από 20 χρόνια στις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες, δίνοντας όλες του τις γνώσεις στα παιδιά και στους τεχνικούς του για να συνεχίσει την επιτυχημένη διαδρομή. Η TURBONAVE LTD ειδικεύεται στη συντήρηση, επισκευή και επισκευή όλων των τύπων στροβιλοσυμπιεστών, παρέχοντας υπηρεσίες 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα σε όλο τον κόσμο και προμηθεύει υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά υπερσυμπιεστή και υπερσυμπιεστή. Η TURBONAVE είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τους πελάτες της στο πλοίο, στην αποβάθρα, στην άγκυρα, στην ανοικτή θάλασσα ή στην ξηρά. Η εταιρεία μας διαθέτει εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, ώστε να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις απαιτήσεις των πελατών ως μια πλήρης ανεξάρτητη μονάδα. Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν την αποθήκη καθώς και το εργαστήριο. Η αποθήκη είναι γεμάτη στοκ με ολοκληρωμένες μονάδες υπερσυμπιεστή και παντός τύπου ανταλλακτικά. Το εργαστήριο είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και εξοπλισμό, δηλαδή δύο ηλεκτρονικά ψηφιακά μηχανήματα εξισορρόπησης (για να μπορούν να εξισορροπηθούν όλοι οι τύποι στροβιλοσυμπιεστή/ρότορα), μηχανές αμμοβολής και τέφρας, ψηφιακά και αναλογικά σχισμένα, ακτινικά και γενικά όλα τα απαραίτητος εξοπλισμός για την επισκευή όλων των βλαβών του στροβιλοσυμπιεστή κ.λπ. Επιπλέον, διαθέτουμε ναυπηγείο όπου μπορούμε να κάνουμε τις απαραίτητες επισκευές.


The company TURBONAVE LTD was established in 1992, with the ex. brand name TURBOMECHANIKI LTD and developed as a turbocharger service and turbocharger spare parts supply leader company in the Greek market.

The company’s creator was Balis Manolis that worked as a superintended engineer and technical director for more than 20 years in the biggest shipping companies, giving all his knowledge in his children and technicians in order to continue the successful route.


Turbonave - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Turbonave βρισκεται στη διεύθυνση Λεωφόρος Δημοκρατίας 62 Πέραμα, Αττική και δραστηριοποιείται στις κατηγορίες Επεξεργασία Μετάλλων, Επισκευές & Κατασκευές Πλοίων, Ναυτικές Εργασίες, Επισκευή Τουρμπίνας και Μηχανουργεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2104020222 / 2104415122 /.

Tags

μηχανουργείο Πέραμα, επισκευές μηχανών Πέραμα, επισκευές τουρμπο Πέραμα, ανταλλακτικά Πέραμα Αττική

Βίντεο

Ημέρες & Ώρες εξυπηρέτησης

Ανοιχτό 24 ώρες!

Social Media