Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

TYPO

Είδη Γάμου Βάπτισης
Προσκλητήρια
Τυπογραφείο
Υλικά Χειροτεχνίας

Διεύθυνση

Σόλωνος 113 & Εμ. Μπενάκη, Αθήνα, Αττική 10678 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2103300266

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Το TYPO είναι μία ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο γάμου και βάπτισης με συνεχή παρουσία από το 2003. Πρωτότυπα προσκλητήρια, μπομπονιέρες, βιβλία ευχών, σετ για γάμου και βάπτιση, κουτιά αλλά και πρώτες ύλες όπως κουφέτα, κορδέλες, κουτιά κ.α. για να οργανώσετε μόνοι σας την εκδήλωση σας πιο οικονομικά και με τη δική σας πινελιά έμπνευσης.

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό! Κλείστε ραντεβού για να έρθετε στο χώρο μας και να δείτε τις δημιουργίες μας από κοντά.


TYPO - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, TYPO βρισκεται στη διεύθυνση Σόλωνος 113 & Εμ. Μπενάκη Αθήνα, Αττική και δραστηριοποιείται στις κατηγορίες Είδη Γάμου Βάπτισης, Προσκλητήρια, Τυπογραφείο και Υλικά Χειροτεχνίας. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2103300266.

Tags

είδη γάμου Αθήνα, είδη βάπτισης Αθήνα, προσκλητήρια Αθήνα, μπομπονιέρες Αθήνα, πρωτότυπη πρόσκληση Αθήνα, wedding Αθήνα, kristening Αθήνα

Βίντεο

Social Media