Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Typocenter

Τυπογραφείο

Διεύθυνση

Δήμου Γεωργούδη 4, Λαγκαδάς, Θεσσαλονίκη 57200 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2394022366

Φαξ

2394022366

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η τυπογραφία είναι η τέχνη της απόδοσης και αποτύπωσης λόγου, πληροφοριών, εικόνων ή σχεδίων σε χαρτί, ύφασμα, μέταλλο ή σε άλλα μέσα. Το Typocenter αξιοποιεί αποτελεσματικά την τέχνη της τυπογραφίας με την εκτύπωση προσκλήσεων, φυλλαδίων, διαφημιστικών εντύπων, προσκλητηρίων-καρτών, αφισών και άλλων υπηρεσιών για την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας.


Typocenter - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Typocenter βρισκεται στη διεύθυνση Δήμου Γεωργούδη 4 Λαγκαδάς, Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Τυπογραφείο. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2394022366.

Tags

τυπογραφείο Λαγκαδάς, γραφικές τέχνες Λαγκαδάς, ψηφιακές εκτυπώσεις Λαγκαδάς, διαφημιστικά έντυπα Λαγκαδάς, επαγγελματικές κάρτες Λαγκαδάς, , ντύσιμο αυτοκινήτων Λαγκαδάς, ετικέτες προϊόντων Λαγκαδάς, αυτοκόλλητα Λαγκαδάς, εκτύπωση μουσαμάδων Λαγκαδάς, καμβάδες Λαγκαδάς, προσκλητήρια Λαγκαδάς, προσκλητήρια γάμου Λαγκαδάς, προσκλητήρια βάφτισης Λαγκαδάς, ημερολόγια Λαγκαδάς, έντυπα διανομής Λαγκαδάς, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική

Βίντεο

Social Media