Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Τζιρτζιλάκης Εμμανουήλ

Αγιογραφίες

Διεύθυνση

Έρσης 18, Γαλάτσι, Αττική 11146 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2102922516, 6942780394

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Ο σκοπός μας : Η δημιουργία βυζαντινών τοιχογραφιών και εικόνων που συνδυάζουν τέχνη υψηλής αισθητικής με την θρησκευτική παράδοση και την κατανυκτικότητα.

Κοινό μας σημείο το μεράκι για την τέχνη και η αγάπη για την παράδοση. Γύρω από την τέχνη στριφογυρίζουν οι σκέψεις μας μέσα και έξω από το εργαστήρι. Είναι κεντρικό σημείο της ζωής μας που μας δίνει χαρά, ξεκούραση, ψυχαγωγία. Είναι ο κόπος και το δάκρυ, αλλά ταυτόχρονα το χαμόγελο και η ικανοποίηση, η αισιοδοξία και η ελπίδα.

Το πάθος για την τελειότητα μας φέρνει κάθε φορά σε αναζήτηση πρωτότυπων έργων. Η αδιάκοπη μελέτη και η απόκτηση γνώσεων, μας κάνει σοφότερους και ταπεινότερους. Είναι ένας διαρκής γρίφος που βρίσκει τη λύση του μέσα από τα αποθέματα της Χριστιανικής παράδοσης, που περιμένουν να δώσουν ζωή και πνευματικότητα στους τοίχους της εκκλησίας.


Τζιρτζιλάκης Εμμανουήλ - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Τζιρτζιλάκης Εμμανουήλ βρισκεται στη διεύθυνση Έρσης 18 Γαλάτσι, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Αγιογραφίες. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2102922516.

Tags

αγιογραφίες Γαλάτσι, χειροποίητες εικόνες Γαλάτσι, βυζαντινές αγιογραφίες Γαλάτσι, αγιογράφηση ιερών ναών Γαλάτσι, τοιχογραφίες Γαλάτσι, φορητές εικόνες Γαλάτσι, Αττική

Βίντεο

Social Media