Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Τζιβγινίδης Επιχειρείν

Λογιστικά Γραφεία

Διεύθυνση

Αγίου Ανδρέου 175 & Σαχτούρη, Πάτρα, Αχαΐα 26221 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2610312600, 2610312555

Φαξ

2610346888

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η ΤΖΙΒΓΙΝΙΔΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ασχολείται με την παροχή λογιστικών – φοροτεχνικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις Β΄ και Γ΄ κατηγορίας, την παροχή συμβουλών επιχειρήσεων και μελετών επενδύσεων. Έχει 25ετή εμπειρία στο χώρο, δραστηριοποιείται στην Πάτρα, την Κάτω Αχαΐα και τη Βάρδα και απασχολεί προσωπικό 25 ατόμων. Ταυτίζει την ποιότητα με τη διαρκή ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών της, όπως απορρέουν από τις ανάγκες και τις προσδοκίες τους για την υποστήριξη των φορολογικών, λογιστικών, ασφαλιστικών και λοιπών υποχρεώσεων τους, συναφών με το αντικείμενο της εταιρείας. Στο πλαίσιο αυτό, η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, δηλαδή η μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των σχετικών απαιτήσεων, αναγκών και προσδοκιών των πελατών μας, αποτελεί πρωτεύον μέλημα της εταιρείας μας. Το μέλημα αυτό είναι άμεσα συνδεδεμένο με τους επιχειρηματικούς στόχους της εταιρείας, γιατί πεποίθηση της εταιρείας είναι ότι μόνο η ακέραιη, τίμια και διαρκής ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών ήταν και θα είναι η βάση για την ανάπτυξή της. Η ΤΖΙΒΓΙΝΙΔΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ δεσμεύεται ότι θα περιβάλλει τον οποιοδήποτε πελάτη της με την μέγιστη δυνατή φροντίδα και αφοσίωση με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση του.


Τζιβγινίδης Επιχειρείν - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Τζιβγινίδης Επιχειρείν βρισκεται στη διεύθυνση Αγίου Ανδρέου 175 & Σαχτούρη Πάτρα, Αχαΐα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Λογιστικά Γραφεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2610312600.

Tags

λογιστικό γραφείο Πάτρα, λογιστής Πάτρα, φπα Πάτρα, δηλώσεις Πάτρα, μισθοδοσίες Πάτρα, σύσταση εταιρειών Πάτρα, ασφαλιστικές υπηρεσίες Πάτρα Αχαΐα, Βάρδα Ηλείας

Βίντεο

Social Media

Άλλα Καταστήματα

Τζιβγινίδης Επιχειρείν

Αχαϊκής Συμπολιτείας 22
Κάτω Αχαϊα, Αχαΐα, 25200
Ελλάδα