Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

USED PARTS STAMATAKI

Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων
Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Διεύθυνση

Ανατολικής Θράκης 4, Καλοχώρι, Θεσσαλονίκη 57009 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2310543629, 2310542204, 6944855688

Πληροφορίες

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ στα επαγγελματικά & επιβατικά αυτοκίνητα

Έχεις FORD PEUGEOT CITROEN ...

Έχουμε αυτό που ψάχνεις!

ΠΟΙΟΤΗΤΑ με συνεχή έλεγχο των εμπορευμάτων μας
ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ !

Πώληση χονδρική & Λιανική
Η πείρα μας , η συνεχής προσπάθεια να παρέχουμε ανταλλακτικά άριστης ποιότητας, εγγυημένα, σε συνδυασμό με την ποικιλία και τις χαμηλές τιμές εδώ και πάνω από τέσσερις δεκαετίες ήταν , είναι και θα συνεχίσει να είναι ο στόχος μας !H USED PARTS δημιουργήθηκε από μια ιδέα , ένα όραμα, την αγάπη για το αυτοκίνητο ! Να υπάρχει ένας χώρος που να μπορεί ο πελάτης, ο φίλος , ο συνεργάτης να βρει το ανταλλακτικό για το αυτοκίνητο του

Η USED PARTS , εξυπηρετεί εδώ και χρόνια με συνέπεια και επαγγελματισμό τις ανάγκες σας και πάντα με άξονα την άρτια και συνεπή εξυπηρέτηση σας .Σας ευχαριστούμε που μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας!!


USED PARTS STAMATAKI - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, USED PARTS STAMATAKI βρισκεται στη διεύθυνση Ανατολικής Θράκης 4 Καλοχώρι, Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στις κατηγορίες Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων και Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2310543629.

Tags

Σταματάκη Δόμνα Θεσσαλονίκη, μεταχειρισμένα ανταλλακτικά Ford Καλοχώρι, μεταχειρισμένα ανταλλακτικά Ford Θεσσαλονίκη, μεταχειρισμένα ανταλλακτικά Peugeot Καλοχώρι, μεταχειρισμένα ανταλλακτικά Citroen Καλοχώρι, τροπέτα Ford Καλοχώρι, αναρτήσεις Ford Καλοχώρι, φανάρια Ford Καλοχώρι, είδη αμαξώματος Ford Καλοχώρι, μηχανικά μέρη Ford Καλοχώρι, ηλεκτρικά είδη Ford Καλοχώρι, ψύξη θέρμανση Ford Καλοχώρι, peugeot Καλοχώρι, citroen Καλοχώρι, Θεσσαλονίκη

Βίντεο

Ημέρες & Ώρες εξυπηρέτησης

Monday : 08:30 - 17:00

Tuesday : 08:30 - 17:00

Wednesday : 08:30 - 17:00

Thursday : 08:30 - 17:00

Friday : 08:30 - 17:00

Social Media