Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Βακιρτζής

Οινοποιείο

Διεύθυνση

29ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας, Αφίδνες, Αττική 19014 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2295306723, 6944313964, 6972853777

Πληροφορίες

Η Εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2006 σαν μια οικογενειακή επιχείρηση. Είναι το "απόσταγμα" της εμπειρίας είκοσι και πλέον ετών από την ενασχόλησή μας με την αμπελοκαλλιέργεια και την οινοποίηση. Η Εταιρεία μας εκφράζει το μεράκι μας για την παραγωγή ποιοτικών κρασιών τόσο από ελληνικές όσο και διεθνείς ποικιλίες συνδυάζοντας την τεχνολογία με την παράδοση.
Βρίσκεται στην Βοιωτία, στους πρόποδες του Πτώου Όρους ανάμεσα στην Υλίκη και την Παραλίμνη και καλύπτει έκταση 45 στρεμμάτων. Η κλίση του εδάφους και ο προσανατολισμός του αμπελώνα σε συνδυασμό με το ελαφρύ αμμουδερό χώμα βοηθούν στην τέλεια αποστράγγισή του και στην παραγωγή σταφυλιών με πλούσια αρώματα και ισορροπημένες οξύτητες. Το μικροκλίμα της περιοχής με τους ήπιους βροχερούς χειμώνες, την μεγάλη ηλιοφάνεια του καλοκαιριού αλλά και τις νυχτερινές αύρες που δροσίζουν τα κλήματα, είναι ιδανικό για την σωστή ωρίμανση των σταφυλιών και για την υψηλή ποιοτική τους απόδοση.


Βακιρτζής - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Βακιρτζής βρισκεται στη διεύθυνση 29ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας Αφίδνες, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Οινοποιείο. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2295306723.

Tags

οινοποιείο Αφίδνες, παραγωγή οίνου Αφίδνες, τυποποίηση κρασιού Αφίδνες, συσκευασία κρασιού Αφίδνες, τσίπουρο Αφίδνες, μούστο Αφίδνες, ρακί Αφίδνες, μαστίχα Αφίδνες, παλαιωμένο κρασί Αφίδνες, καμπερνέ Αφίδνες, μοσχάτο Αφίδνες, ημίγλυκο Αφίδνες, chardonnay Αφίδνες, gewurztraminer Αφίδνες, Αττική

Βίντεο

Social Media