Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Βάσσης Μεταφορική

Μεταφορές Μετακομίσεις

Διεύθυνση

Αρκαδίου 14, Καλοχώρι, Θεσσαλονίκη 57009 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2310778420, 6973700887

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Διαθέτοντας σύγχρονα οχήματα - φορτηγά, διαφόρων μεγεθών κατάλληλα για παντός τύπου μεταφορές, καθώς και πεπειραμένους οδηγούς, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας άμεσα και αποτελεσματικά οποιαδήποτε μεταφορά στην Ήπειρο, την Ηγουμενίτσα, την Κέρκυρα, τον Έβρο και όλο το νομό Ροδόπης στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Η οργανωτική αρτιότητα της εταιρείας, μας επιτρέπει να διεκπεραιώνουμε με ταχύτητα και ασφάλεια κάθε μεταφορά ή μετακόμιση που αναλαμβάνουμε και να τηρούμε πιστά τα χρονοδιαγράμματα που έχουν οριστεί εξ’ αρχής.


Βάσσης Μεταφορική - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Βάσσης Μεταφορική βρισκεται στη διεύθυνση Αρκαδίου 14 Καλοχώρι, Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Μεταφορές Μετακομίσεις. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2310778420.

Tags

μεταφορική εταιρεία Καλοχώρι Θεσσαλονίκη, μεταφορές Καλοχώρι Θεσσαλονίκη, μετακομίσεις Καλοχώρι Θεσσαλονίκη, εθνικές μεταφορές Καλοχώρι Θεσσαλονίκη, μεταφορές μετακομίσεις προς Ήπειρο Καλοχώρι Θεσσαλονίκη, μεταφορές μετακομίσεις προς Ηγουμενίτσα Καλοχώρι Θεσσαλονίκη, μεταφορές μετακομίσεις προς Κέρκυρα Καλοχώρι Θεσσαλονίκη, μεταφορές μετακομίσεις προς Έβρο Καλοχώρι Θεσσαλονίκη, μεταφορές μετακομίσεις σε νομό Ροδόπης Καλοχώρι Θεσσαλονίκη, Καλοχώρι, Θεσσαλονίκη

Βίντεο

Social Media