Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Villa Pelekanos

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Διεύθυνση

Καρτεράδος, Σαντορίνη, Κυκλάδες 84700 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2286023782, 6983649120

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Το Villa Pelekanos είναι ένας οικογενειακός και διαχειριζόμενος ξενώνας, μόλις 1 χλμ. από την πρωτεύουσα Φηρά στο παραδοσιακό χωριό Καρτεράδος. Μόλις 1 λεπτό με τα πόδια από το κέντρο του Καρτεράδου, όπου βρίσκονται σε κοντινή απόσταση παραδοσιακές ταβέρνες, σούπερ μάρκετ, ταξιδιωτικά γραφεία, φούρνοι και συγκοινωνίες με λεωφορείο προς διάφορα σημεία του νησιού. Με μια όμορφη πισίνα και δωρεάν χώρο στάθμευσης στις εγκαταστάσεις και προσιτές τιμές, αυτό το ξενοδοχείο είναι το ιδανικό μέρος για να περάσετε τις διακοπές σας στη Σαντορίνη.


Villa Pelekanos - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Villa Pelekanos βρισκεται στη διεύθυνση Καρτεράδος Σαντορίνη, Κυκλάδες και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ενοικιαζόμενα Δωμάτια. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2286023782.

Tags

ενοικιαζόμενα δωμάτια Σαντορίνη, διαμονή Σαντορίνη, διακοπές Σαντορίνη, apartments in Santorini, rooms to let in Santorini, villa Pelekanos in Santorini, accomodation

Βίντεο

Social Media