Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Villas Asplathia

Ενοικιαζόμενες Βίλες

Διεύθυνση

Σφακιώτες, Λευκάδα, Λευκάδα 31080 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2645061522, 6972180365

Φαξ

2645024710

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Στην περιοχή «Ασπλάθια» 6 Km Β.Δ. της Λευκάδας και 7 Km από τις ακτές του Αγ.Νικήτα. στη Δυτική πλαγιά ενός κατάφυτου από ελιές λόφου βρίσκονται διάσπαρτες πέντε πέτρινες βίλες . Οι βίλες είναι αρμονικά ενταγμένες μέσα στο καταπράσινο φυσικό περιβάλλον και έχουν θέα το Ιόνιο Πέλαγος και την πανέμορφη ορεινή Λευκάδα. Συνδυάζοντας την απλότητα με την αρχοντιά , τη φυσική ομορφιά με τη σύγχρονη πολυτέλεια, ο επισκέπτης έχει την αίσθηση, ότι τόσο ο εσωτερικός χώρος του καθιστικού των βιλών όσο και ο εξωτερικός με τις πισίνες και τους κήπους αποτελούν ένα ενιαίο σύνολο που το απολαμβάνει κάθε στιγμή. Οι αποχρώσεις των εσωτερικών χώρων των βιλών σε συνδυασμό με την παραδοσιακή επίπλωσή τους σε παλ χρωματισμούς δημιουργούν ευχάριστη και ξεκούραστη ατμόσφαιρα.


Villas Asplathia - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Villas Asplathia βρισκεται στη διεύθυνση Σφακιώτες Λευκάδα, Λευκάδα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ενοικιαζόμενες Βίλες. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2645061522.

Tags

ενοικιαζόμενες βίλες Σφακιώτες, ενοικιαζόμενες βίλες πλήρως εξοπλισμένες Σφακιώτες, βίλες με πισίνα Σφακιώτες, διαμονή Σφακιώτες, διακοπές Σφακιώτες, τουρισμός Σφακιώτες, καταλύματα Σφακιώτες, ξενοδοχείο Σφακιώτες, Λευκάδα

Βίντεο

Social Media