Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Viva Fresh

Βιομηχανία Αναψυκτικών

Διεύθυνση

ΒΙΠΕ, Λάρισα, Λάρισα 41003 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2410541541

Φαξ

2410541130

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Ιδρύσαμε τους Ελληνικούς Χυμούς στην Ελλάδα το 2003. Από τότε, δουλεύουμε συνεχώς για τη δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου πωλήσεων στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

21 χρόνια μετά, οι Ελληνικοί Χυμοί έχουν διακριθεί για τους γευστικούς χυμούς και τα πεντανόστιμα φρουτοποτά που δημιουργούν, τα πρότυπα υψηλής ποιότητας και τις γρήγορες και ευέλικτες υπηρεσίες που προσφέρουν στους απαιτητικούς πελάτες τους.

Οι τέσσερις ανεξάρτηρες γραμμες παραγωγής μας εξασφαλίζουν:

Προϊόντα με την εγγύηση της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας που πιστοποιείται από τη δυνατότητα παραγωγής 42.000 κουτιών ανά ώρα.
Αλλεπάλληλους ποιοτικούς ελέγχους και συνεχή παρακολούθηση των προϊόντων από ειδικά εξοπλισμένο μικροβιολογικό εργαστήριο.
Σφραγίδα των διεθνών πιστοποιητικών διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015, ISO 22000:2018, BRC v9, IFS v8.

Διαθέτουμε τις πιο προηγμένες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα, ενώ οι γραμμές παραγωγής μας έχουν τη δυνατότητα να υποστηρίξουν οποιοδήποτε όγκο παραγγελιών. Παράγουμε σε υψηλή ταχύτητα, πάντα με αφοσίωση στην κορυφαία ποιότητα.


Viva Fresh - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Viva Fresh βρισκεται στη διεύθυνση ΒΙΠΕ Λάρισα, Λάρισα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Βιομηχανία Αναψυκτικών. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2410541541.

Tags

χυμοί Λάρισα, βιομηχανία χυμών Λάρισα, ελληνικοί χυμοί Λάρισα, viva fresh

Βίντεο

Social Media