Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Voestalpine Bohler Welding Hellas

Ηλεκτροσυγκολλήσεις

Διεύθυνση

Σπύρου Νούση & Καρκαβίτσα, Αχαρνές, Αττική 13672 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2102818006

Φαξ

2102793475

Πληροφορίες

Η voestalpine είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος όμιλος χάλυβα και τεχνολογίας με μοναδικό συνδυασμό υλικών και τεχνογνωσίας επεξεργασίας. Η voestalpine, η οποία δραστηριοποιείται παγκοσμίως, έχει περίπου 500 εταιρείες και εγκαταστάσεις του Ομίλου σε περισσότερες από 50 χώρες και στις πέντε ηπείρους. Είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Βιέννης από το 1995. Με τα premium προϊόντα και τις λύσεις συστημάτων της, είναι κορυφαίος συνεργάτης στις βιομηχανίες αυτοκινήτων και καταναλωτικών αγαθών, καθώς και στη βιομηχανία αεροδιαστημικής και πετρελαίου και φυσικού αερίου. Είναι επίσης ο ηγέτης στην παγκόσμια αγορά σε σιδηροδρομικά συστήματα, χάλυβα εργαλείων και ειδικά τμήματα. Η voestalpine είναι πλήρως αφοσιωμένη στους παγκόσμιους στόχους για το κλίμα και το πρόγραμμα χάλυβα greentec αντιπροσωπεύει ένα σαφές σχέδιο για την απαλλαγή από τις ανθρακούχες εκπομπές της παραγωγής χάλυβα.


Voestalpine Bohler Welding Hellas - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Voestalpine Bohler Welding Hellas βρισκεται στη διεύθυνση Σπύρου Νούση & Καρκαβίτσα Αχαρνές, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ηλεκτροσυγκολλήσεις. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2102818006.

Tags

ηλεκτροσυγκολλήσεις Αχαρνές, μηχανές συγκόλλησης Αχαρνές, ηλεκτρόδια Αχαρνές, εμπόριο ηλεκτροδίων συγκόλλησης Αχαρνές, είδη προστασίας συγκόλλησης Αχαρνές, σύρματα Αχαρνές, Αττική

Βίντεο

Social Media