Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Μ Βογιατζιδάκης Γ Γεωργουδάκης ΟΕ

Ηλεκτρολογικό Υλικό

Διεύθυνση

Πεύκων 5, Νέο Ηράκλειο, Αττική 14121 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2111831125, 6978166125, 6973410069

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Με χρόνια εμπειρίας αναλαμβάνουμε να μελετήσουμε τον χώρο σας και να σας εγκαταστήσουμε από την αρχή όλο το ηλεκτρολογικό δίκτυο. Επίσης, επιδιορθώνουμε ηλεκτρολογικές βλάβες και στο κατάστημά μας ανακυκλώνουμε κάθε οικιακή ηλεκτρική συσκευή όπως και λαμπτήρες.

Επιπλέον, εγκαθιστούμε ή επιδιορθώνουμε συστήματα καμερών και συναγερμών, κεραίες και δορυφορικά συστήματα, θυροτηλέφωνα και θυροτηλεοράσεις καθώς και εκδίδουμε πιστοποιητικά ΔΕΗ.


Μ Βογιατζιδάκης Γ Γεωργουδάκης ΟΕ - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Μ Βογιατζιδάκης Γ Γεωργουδάκης ΟΕ βρισκεται στη διεύθυνση Πεύκων 5 Νέο Ηράκλειο, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ηλεκτρολογικό Υλικό. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2111831125.

Tags

ηλεκτρικά είδη Νέο Ηράκλειο, ηλεκτρικά υλικά Νέο Ηράκλειο, ηλεκτρολογικό υλικό Νέο Ηράκλειο, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις Νέο Ηράκλειο, πιστοποιητικά ΔΕΗ Νέο Ηράκλειο, service οικιακών συσκευών Νέο Ηράκλειο, ηλεκτρολογικές βλάβες Νέο Ηράκλειο, Αττική

Βίντεο

Social Media