Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Βουρλούμης

Τεχνική Εταιρεία

Διεύθυνση

Κορίνθου 288, Πάτρα, Αχαΐα 26222 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2610312107, 6932460428

Πληροφορίες

Η κατασκευαστική εταιρία "Β. Βουρλούμης Ο.Ε." δραστηριοποιείται από το 1989 στην μελέτη, κατασκευή και επίβλεψη ιδιωτικών και δημοσίων έργων εντός και εκτός της Ελλάδας.

Παράλληλα υποστηρίζει ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις ευρείας κλίμακας έργων και συνεργάζεται σε βάθος χρόνου με μεγάλες εργοληπτικές εταιρείες όπως ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ, ΚΑΣΤΩΡ, ΒΕΤΑΝΕT, EKAT ETAN, ΑLPINE,ΤΕΡΝΑ.

Σημαντικά ηλεκτρομηχανολογικά έργα που έχει ολοκληρώσει αποτελούν σταθμοί της ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ για λογαριασμό των εταιρειών SIEMENS S.A & SPIE S.A. που συμμετείχαν στην Κοινοπραξία ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΤΡΟ. Καθώς επίσης έχει φέρει εις πέρας και τις ηλεκτρομηχανικές εγκαταστάσεις σε μεγάλα ξενοδοχεία, εργοστάσια, αποθήκες, κτίρια εταιρειών, σχολεία, νοσοκομεία κ.α.


Βουρλούμης - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Βουρλούμης βρισκεται στη διεύθυνση Κορίνθου 288 Πάτρα, Αχαΐα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Τεχνική Εταιρεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2610312107.

Tags

τεχνικό γραφείο Πάτρα, τεχνική εταιρία Πάτρα, ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις Πάτρα, Βουρλούμης τεχνικό γραφείο Πάτρα

Βίντεο

Social Media