Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Web Supplies

Αναλώσιμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

Διεύθυνση

Ιερά Οδός 283, Αιγάλεω, Αττική 12244 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2110135528

Φαξ

2110135529

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Το websupplies είναι το μεγάλο online store που εμπιστεύονται οι καταναλωτές της Ελλάδας από το 2010 για προϊόντα τεχνολογίας, gaming και home office, αλλά και εξοπλισμό για το σπίτι, παιχνίδια και αναλώσιμα.

Στο websupplies οι καταναλωτές μπορούν να βρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων και ανταγωνιστικές τιμές, ενώ απολαμβάνουν αξιοπιστία και άμεση παράδοση παραγγελιών. Η εταιρεία προσφέρει προϊόντα και λύσεις που απευθύνονται σε B2C πελάτες ενώ παράλληλα μπορεί να εξυπηρετήσει πωλήσεις B2B.

Στόχος της websupplies είναι να χτίζει μακροχρόνιες σχέσεις με τους καταναλωτές, γι’ αυτό και εξελίσσουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας ώστε το online shopping να αποτελεί εμπειρία και όχι μια απλή αγορά, ενώ παράλληλα ενισχύουμε διαρκώς την γκάμα των προϊόντων μας ώστε να παρέχουμε λύση για κάθε ανάγκη, ενημερώνουμε διαρκώς τα αποθέματα μας και δεσμευόμαστε για την άμεση παράδοση των παραγγελιών σας.


Web Supplies - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Web Supplies βρισκεται στη διεύθυνση Ιερά Οδός 283 Αιγάλεω, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Αναλώσιμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2110135528.

Tags

toner Αιγάλεω, laptop Αιγάλεω, υπολογιστές Αιγάλεω, οθόνες Αιγάλεω, εκτυπωτές Αιγάλεω, tablet Αιγάλεω, γραφική ύλη Αιγάλεω, καλώδια Αιγάλεω, lexmark Αιγάλεω, service Αιγάλεω, αξεσουάρ κινητών Αιγάλεω

Βίντεο

Social Media