Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Χορόπραξις

Σχολές Χορού

Διεύθυνση

Αφαίας 4 και Διδύμων, Γαλάτσι, Αττική 11147 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2102927190, 6972141802

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η «Χορόπραξις» αναγνωρίζοντας την βαθιά ανάγκη του ανθρώπου για κάτι δημιουργικό, αισιοδοξεί να γίνει ένας χώρος ζεστός, τόσο για την σωματική ανάπτυξη δεξιοτήτων, όσο και για ψυχοσυναισθηματική και πνευματική διερεύνηση, αφού η τέχνη μπορεί να βοηθήσει τον άνθρωπο να μαθαίνει, να αφουγκράζεται, να οραματίζεται, να μπορεί να κρίνει και να συγκρίνει, διεγείροντας τον νου και το συναίσθημα.

Έχοντας σαν κεντρικό άξονα την εκπαίδευση του κλασικού μπαλέτου, που βασίζεται στην πειθαρχεία, την αφοσίωση και την αγάπη για τον χορό, μέσα από ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, η Σχολή, συνδυάζει όλες τις τέχνες και καλλιεργεί μ' αυτό τον τρόπο τη δημιουργικότητα του κάθε παιδιού.

Με σεβασμό στην ανατομία του ανθρώπινου σώματος, το παιδί θα αναπτύσσεται σωματικά και θα ελευθερώνει ψυχή και πνεύμα.

Μέλημά μας είναι η θετική ψυχολογία των μαθητών μας και η ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης παιδιών και ενηλίκων, δίνοντας έμφαση στις συναισθηματικές και προσωπικές ανάγκες του καθένα ξεχωριστά.


Χορόπραξις - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Χορόπραξις βρισκεται στη διεύθυνση Αφαίας 4 και Διδύμων Γαλάτσι, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Σχολές Χορού. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2102927190.

Tags

μπαλέτο Γαλάτσι, σύγχρονος χορός Γαλάτσι, μουσικοκινητική αγωγή Γαλάτσι, yoga Γαλάτσι, aerial yoga Γαλάτσι, latin Γαλάτσι, Trx Γαλάτσι, Aerial Yoga Kids Γαλάτσι, θεατρικό παιχνίδι Γαλάτσι, Αττική

Βίντεο

Social Media