Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Χριστοδούλου Βασίλειος - Kiatomesitis

Μεσιτικά Γραφεία

Διεύθυνση

Κλεισθένους 18, Κιάτο, Κορινθία 20200 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

6973254549

Φαξ

2742023604

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Είμαστε μεσιτικό γραφείο έδρα το Κιάτο και με συμβάσεις με τρία Πανελλαδικά δίκτυα μεσιτών μέσω Internet.
Παρέχουμε πλήρεις υπηρεσίες διαχείρισης ακίνητης περιουσίας, σε ότι αφορά αγορές πωλήσεις, ενοικιάσεις και αντιπαροχές ακινήτων, όπως και ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες εκτίμησης αξίας ακινήτων.
Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας ή συμβουλές σχετικές με τις επιθυμίες σας και εμείς θα ανταποκριθούμε άμεσα για να σας εξυπηρετήσουμε με συνέπεια, μέχρι να βρείτε αυτό που θα καλύψει πλήρως τις επιθυμίες σας.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΜΕΣΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ
Συμβουλευτείτε μας για τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε και θα σας ενημερώσουμε δωρεάν, για την υπάρχουσα κατάσταση που επικρατεί, τις μελλοντικές εξελίξεις, τις πιθανές ευκαιρίες που παρουσιάζονται, όπως και τις κατά τόπους δυσκολίες που θα συναντήσετε.


Χριστοδούλου Βασίλειος - Kiatomesitis - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Χριστοδούλου Βασίλειος - Kiatomesitis βρισκεται στη διεύθυνση Κλεισθένους 18 Κιάτο, Κορινθία και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Μεσιτικά Γραφεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 6973254549.

Tags

μεσιτικό γραφείο Κιάτο, μεσίτης Κιάτο, αγορές ακινήτων Κιάτο, πωλήσεις ακινήτων Κιάτο, ενοικιάσεις ακινήτων Κιάτο, αγορές μονοκατοικιών Κιάτο, αγορές οικοπέδων Κιάτο, κτηματομεσίτης Κιάτο

Βίντεο

Social Media