Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Zoomserie

Βιομηχανία Επεξεργασίας & Τυποποίησης Τροφίμων

Διεύθυνση

10ο Χλμ. ΕΟ Γρεβενών Κοζάνης, Διασταύρωση Ελευθέρου, Γρεβενά, Γρεβενά 51100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2462061586

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Τα ζαχαροπλαστεία και τα παγωτά που παράγει η Εταιρεία καλύπτουν μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακές συνταγές καθώς και πολλές νέες γεύσεις δίνοντας ένα ευρύ φάσμα τιμών. Με 550 διαφορετικά είδη, καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα καταναλωτικών επιλογών καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Το επιχειρηματικό σχέδιο είναι σταθερό στους στόχους του, σαφές αλλά ευέλικτο ώστε να ανταποκρίνεται συνεχώς σε νέα πεδία δράσης. Αυτοί οι σαφείς και ευέλικτοι στόχοι βελτιώνουν τις μεθόδους τυποποίησης του υπάρχοντος συστήματος τις οποίες η Εταιρεία θεωρεί απαραίτητες για την πιστοποίησή του, σύμφωνα με τα μοντέλα ISO & HACCP.


Zoomserie - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Zoomserie βρισκεται στη διεύθυνση 10ο Χλμ. ΕΟ Γρεβενών Κοζάνης, Διασταύρωση Ελευθέρου Γρεβενά, Γρεβενά και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Βιομηχανία Επεξεργασίας & Τυποποίησης Τροφίμων. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2462061586.

Tags

εργαστήριο παγωτού Γρεβενά, εργαστήριο γλυκού Γρεβενά, ζαχαροπλαστείο Γρεβενά, χονδρική πώληση παγωτού Γρεβενά

Βίντεο

Social Media